Still not able to send in work units

This forum is for discussions about the Motherboards.org Folding team. What is folding? Venture on in for a look.

Moderator: The Mod Squad

Postby Falklian » Fri Nov 14, 2003 10:35 am

Not quit sure what settings you're talking about... I'm using the -advmethods -forceasm -local -verbosity 9 flags. When I first ran the program, it asked if I wanted to use IE settings, I initially said no, but then tried changing and saying yes, but still no go.
Falklian
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 921
Joined: Tue Oct 01, 2002 2:06 pm
Location: Illinois

Postby J.C.GARCIA » Fri Nov 14, 2003 3:16 pm

i ahve the ask before using network and use ie settings checked . have you tried the -send all flag :?:
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3707
Joined: Wed Aug 22, 2001 12:01 am
Location: Great Beer Zone

Postby Falklian » Fri Nov 14, 2003 4:47 pm

Falklian wrote:I ended up just making another shortcut with the -send all flag, and have run that about 10 or so times and still none have been sent.


I've tried that already, using the IE settings and without.
Falklian
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 921
Joined: Tue Oct 01, 2002 2:06 pm
Location: Illinois

Previous

Return to Motherboards.org Folding Team

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests