The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sun Nov 18, 2018 12:35 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Strange one..
PostPosted: Sun Feb 08, 2009 4:14 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20868
Location: 07438
Had a strange sequence of WU failures within a few minutes.
When the current WU finished and was sent, a new WU was obtained.. and failed to start.. six times! This is the first time I have seen this problem.

In brief:

02/08/09 F@H problems:
The server that accepted the completed WU is unknown.

Server (providing) connection: 171.64.65.65

After submission of finished WU, a new WU was obtained.. with failure to start.

Project: 2620 (Run 97, Clone 86, Gen 14) Protein: p2620_p1475_tet1_03_1 t= 20000.00000
Folding@home Core Shutdown: UNKNOWN_ERROR
CoreStatus = 79 (121) Client-core communications error: ERROR 0x79

This repeated 3 times then a new FahCore_78 was downloaded.
Again 3 errors in starting, and new FahCore_78 was downloaded and verified.

Now was given Project: 4439 (Run 795, Clone 0, Gen 6) Protein: p4439_Seq41_Amber03

which seems to have engaged properly.

_________________
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group