The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Wed Dec 12, 2018 10:28 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 08, 2008 11:38 am 
Offline
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree

Joined: Wed Feb 19, 2003 2:12 am
Posts: 3671
Location: Washington D.C.
...why is it that when i have the 8.10 (or any cats, for that matter) installed, and i play a game, stuff just is herky-jerky like crazy...
but when i install only the 8.10 driver and ati tray tools, everything runs smooth as silk?

_________________
my main rig...
asrock 970 extreme3
AMD FX-6300 Vishera CPU
zalman cpns5x performa hs/fan
crucial ballistix 2x4gb sport ddr3-1333
powercolor ax7750 1GBK3-H vga
antec neo he 650r
Samsung 840 EVo SSD 120 GB
toshiba 2TB HDD 64M cache sata3
seagate 1TB HDD 64M cache sata3
hitachi 2TB HDD 64M cache sata3
lg wh14ns40 bd burner
optiarc ad-7240s sata dvdrw (nec chipset)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 08, 2008 3:15 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20868
Location: 07438
May be other drivers vying for control. Ensure that all drivers are compatible, and any older ones are uninstalled. The "too many cooks.." syndrome.
Also check the refresh rate and resolution to ensure it isn't beyond what your monitor can tolerate.

_________________
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group