The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Wed Oct 17, 2018 2:52 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Assassin's Creed Issues!
PostPosted: Mon Jun 23, 2008 1:08 am 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Sun May 11, 2003 8:47 pm
Posts: 1486
Location: Omaha, NE
I know it's kind of a Tech Support issue, but since it's a game... I figured it might be better here...



Bah! I just installed the game tonight finally (been trying out Lord of the Rings online and kept forgetting to install and try AC!), and everything went fine with the install. I go and start up the launcher, it updates, all is good.

I go to start up the DX10 launcher, plays through the intros and such, and we get to a Blue-ish Teal Screen... That's it... Nothing else is showing... I know I've had some DX10 problems with Crysis even, so I figure I'd try the DX9 launcher.

Start it up, plays through the intros, Menu screen. It's all there (though I note that it seems the game doesn't seem to have an exit game feature? Alt+F4 only?) ! I then create a profile, boost the graphics settings, and start up a game. Get to the first scene/cutscreen and just see the area. I figure that it's part of the game and keep watching. I do note however that the camera seems to rotate as if it's going around something on the screen, but I don't see anything! I find that quite odd, but press on none the less... Get to the "lab" scene, and I can see the room fine, I can hear everything fine, but there's no one there...

That's right, it's not loading in the characters and (as I found when walking through part of the street area in that first part of it) objects like the wood part of the food stands...

I've been trying to look around, but I can't find anyone with this same problem or with a fix anywhere! It's fully updated, I have the latest drivers for my 8800GT (175.16), and I easily pass the recommended requirements for the game... What's going on?

Ideas? Comments? Similar issues?


~Edit~ I took a screencap of what I'm seeing in that city street in the first part... Should speak for itself...



Image

_________________
Tono Sien


Love is the greatest conspiracy, by the most loving genius.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 23, 2008 9:08 am 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Thu Jul 24, 2003 7:46 pm
Posts: 853
Location: Wisconsin, USA
Issues with DX10? I dont believe it. LOL... Just Kidding. May be a bad install. I have the same video chipset and have experienced no issues. Who is the card's manufacturer? What are the rest of the system specs?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 23, 2008 2:54 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Sun May 11, 2003 8:47 pm
Posts: 1486
Location: Omaha, NE
Well, It's an XFX GeForce 8800 GT 512MB, I'm also running an Intel Core 2 Duo E6750, G.SKILL 4GB (2x2G) DDR2 800, and a Creative X-Fi Xtreme Music sound card...


Well, I never got any errors during install, but I suppose I could try re-installing just for kicks... :?

_________________
Tono Sien


Love is the greatest conspiracy, by the most loving genius.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 24, 2008 11:06 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Sun May 11, 2003 8:47 pm
Posts: 1486
Location: Omaha, NE
Got it up and running, looks like the update does something funky and causes it not to display the characters! Been playing just fine for the past hour or so, and so far, it's pretty good!

_________________
Tono Sien


Love is the greatest conspiracy, by the most loving genius.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 25, 2008 7:20 am 
Offline
Black Belt
Black Belt

Joined: Thu Jul 24, 2003 7:46 pm
Posts: 853
Location: Wisconsin, USA
Good to hear. Thanks for letting us know you got it up and running. Enjoy.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group