The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Wed Dec 19, 2018 8:23 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 14, 2004 12:20 pm 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Sat Jan 12, 2002 1:01 am
Posts: 347
Would a bad psu cause all the previous faults?

The reason i suspect mb is
1. randomly detcts hd(although my pc sees it ok)
2. could get it to post earlier
3. now no vga output

Davvo


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 14, 2004 1:05 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Mon Jul 08, 2002 9:07 am
Posts: 9896
Location: gold country
have you tried a new mobo battery? doesnt sound like a psu.

_________________
Image

depression is just anger without the enthusiasm
anger is just danger without the "d"


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 14, 2004 1:56 pm 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Sat Jan 12, 2002 1:01 am
Posts: 347
Tried 3 cause i got cmos batt low error and battery failed.

Davvo


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Istellabot [Crawler] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group