Activation for XP Pro vs XP

Discussions, problem solving, and tips and trick for operating systems go here. Windows, Mac, and Linux are ok. If you want to fight or put down an OS go to The Hundred Year War Forum. It will not be tolerated here. Make sure to post what OS is being discussed in the title of your post.

Moderator: The Mod Squad

Postby rg560 » Sun Oct 06, 2002 7:45 pm

Im not speaking of devils own version, which by the way, if you do a little research you will see it had the corp files added.
If you can deny that "corp files" exist then I will take your word for it.

Im not looking for a argument, just posting what I know to be true.
rg560
Initiate
Initiate
 
Posts: 70
Joined: Sat Sep 14, 2002 9:25 am

Postby Hardware Junkie » Sun Oct 06, 2002 7:59 pm

Well instead of just throwing crap back and forth saying "You are wrong...no you are wrong...etc..etc.." I preffer to settle it and find out.

I know my Pro copy works with a Corp key and never asked me to register...
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image
Hardware Junkie
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 19405
Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Location: 00000h - 0000Fh

Postby GillianTan » Sun Oct 06, 2002 10:30 pm

Me too....copy of Pro works with Corp key
My NEW 3dMark score http://service.madonion.com/compare?2k1=4955820
Chaos reigns within. Reflect, repent, and reboot. Order shall return...
GillianTan
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 648
Joined: Tue Jul 16, 2002 1:12 am
Location: San Diego, CA

Registering XP

Postby James Fulkerson Jr » Mon Oct 07, 2002 7:59 pm

I just got this computer less than a year ago, and I have had to reinstall the os now 4 times. This time it says that the number has been maxed out. What the hell is with that?
:evil:
James Fulkerson Jr
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 6
Joined: Fri Sep 27, 2002 11:45 pm

Postby jmstacey » Mon Oct 07, 2002 8:03 pm

I think you've reinstalled it to many times. THe OS probably thinks its been installed on four computers or something now. You will probably have to either replace the Wpa.dbl file (that is if you backed that up) or call Microsoft and get a special key that works around it.
-Jon-
jmstacey
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 714
Joined: Thu Mar 28, 2002 1:01 am
Location: Colorado

Postby Hardware Junkie » Mon Oct 07, 2002 8:03 pm

You have exceeded the amount of times you are allowed to reinstall XP, contact Microsoft for an activation code. Might take 5 minutes...
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image
Hardware Junkie
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 19405
Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Location: 00000h - 0000Fh

Activation of XP

Postby James Fulkerson Jr » Mon Oct 07, 2002 8:07 pm

Thanks you guys are awesome. If ever there is anything that you need let me know.
James Fulkerson Jr
Pilgrim
Pilgrim
 
Posts: 6
Joined: Fri Sep 27, 2002 11:45 pm

Previous

Return to Operating Systems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests