Activation for XP Pro vs XP

Discussions, problem solving, and tips and trick for operating systems go here. Windows, Mac, and Linux are ok. If you want to fight or put down an OS go to The Hundred Year War Forum. It will not be tolerated here. Make sure to post what OS is being discussed in the title of your post.

Moderator: The Mod Squad

Wow! My XP pro has been rock solid!

Postby jackdav » Wed Sep 18, 2002 7:53 pm

I've had it about a month and a half and not one single bsod or lock up. Only one irregularity and it's kind of a funny one. It won't run Netscape for me. It just gives me a blank browser screen no matter what I do..... btw, I'd love a copy for my wife. What would you like for one?

Jack
________
BMW E28 history
Last edited by jackdav on Wed Feb 02, 2011 6:40 am, edited 1 time in total.
jackdav
Green Belt
Green Belt
 
Posts: 165
Joined: Sat Jul 20, 2002 8:31 pm
Location: Phoenix, Arizona

Postby rg560 » Wed Sep 18, 2002 9:54 pm

Hardware Junkie wrote:
But you need to be a corporation or have a nice friend to give you a copy.


Windows XP Professional and Corp Edition are both the same. Only the keys used to register Windows are different.
Sorry Junkie but Pro and Corp are not the same.
If your familiar with the pirated versions you will see that the famous "devils own" version is XP pro with the "corporate files" added.
Hence, no activation.
rg560
Initiate
Initiate
 
Posts: 70
Joined: Sat Sep 14, 2002 9:25 am

Re: Wow! My XP pro has been rock solid!

Postby GillianTan » Thu Sep 19, 2002 2:33 am

jackdav wrote:I've had it about a month and a half and not one single bsod or lock up. Only one irregularity and it's kind of a funny one. It won't run Netscape for me. It just gives me a blank browser screen no matter what I do..... btw, I'd love a copy for my wife. What would you like for one?

Jack



Jack, all you need is the corporate key. The CDs are the same.
My NEW 3dMark score http://service.madonion.com/compare?2k1=4955820
Chaos reigns within. Reflect, repent, and reboot. Order shall return...
GillianTan
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 648
Joined: Tue Jul 16, 2002 1:12 am
Location: San Diego, CA

Postby FWL Bear » Fri Oct 04, 2002 7:17 pm

Maybe you can settle a discussion we're having now, I have a friend who says he can get one of the "devils own" versions, also says he can run it and get upgrades, says theres a program out there to get a key number that makes it work.
Can this be?
Just wondering.... :)
Bear
FWL Bear
Initiate
Initiate
 
Posts: 40
Joined: Tue Jul 23, 2002 3:30 am
Location: Minnesota

Postby Jason B » Fri Oct 04, 2002 8:30 pm

Glad to see you're a Mod HJ. :)
Corp and Pro are different things. The CD's are different. It doesn't differ just because the key begins with fckgw-rhqq2. ;)
Jason B
 

Postby Aussie » Fri Oct 04, 2002 9:58 pm

says theres a program out there to get a key number that makes it work.


http://www.motherboards.org/forums/viewtopic.php?t=6672


Aussie
Our lives begin to end the day we become silent about things that matter - Martin Luther King
Aussie
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 10244
Joined: Mon Nov 22, 1999 1:01 am
Location: Mackay, Queensland, Australia

Postby GillianTan » Fri Oct 04, 2002 11:18 pm

Corp and Pro are the exact same OSes. I have retail CDs for both, exact same size and file content. They also are the same size on the HD installed.

The keys to register them are different. One shuts off activation, the other doesnt.
My NEW 3dMark score http://service.madonion.com/compare?2k1=4955820
Chaos reigns within. Reflect, repent, and reboot. Order shall return...
GillianTan
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 648
Joined: Tue Jul 16, 2002 1:12 am
Location: San Diego, CA

Postby rg560 » Sat Oct 05, 2002 6:45 am

GillianTan wrote:Corp and Pro are the exact same OSes. I have retail CDs for both, exact same size and file content. They also are the same size on the HD installed.

The keys to register them are different. One shuts off activation, the other doesnt.
Gillian, if you have both copys then open "winlogon.exe" with a hex editor.......... they are NOT the same.
rg560
Initiate
Initiate
 
Posts: 70
Joined: Sat Sep 14, 2002 9:25 am

Postby GillianTan » Sat Oct 05, 2002 12:17 pm

Yeah....they are :lol:
My NEW 3dMark score http://service.madonion.com/compare?2k1=4955820
Chaos reigns within. Reflect, repent, and reboot. Order shall return...
GillianTan
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 648
Joined: Tue Jul 16, 2002 1:12 am
Location: San Diego, CA

Postby Hardware Junkie » Sat Oct 05, 2002 12:27 pm

They are the exact same CD. I have a copy of Corp and XP Pro. The only difference it the key being used. If you use a Corp key, there is no activation...

The CD's are different. It doesn't differ just because the key begins with fckgw-rhqq2


If your dumb enough to use that Corp key you deserve to get caught.

says theres a program out there to get a key number that makes it work.


Yeah its the corp key generator.
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image
Hardware Junkie
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 19405
Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Location: 00000h - 0000Fh

PreviousNext

Return to Operating Systems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests