My bios is erased..?!

Moderator: The Mod Squad

My bios is erased..?!

Postby LisbonBoy32 » Tue Aug 27, 2002 1:08 pm

:cry:

I need help! I was trying to update my Bios, but by error i flash it rong.
Now, even at the monitor screen nothing appears, only a beep.
I try to find any kind of update, but nothing result.
Do i need to buy a new chip, and put it at the computer?

The MotherBoard i use is a DFI, model CA61 - Revision B1.
The Chip inside the Computer is the follow:

The manufacter is:

WINBOND

and theres a seal whit this reference:

AWARD - 1998 - PCI/PNP 686

and this number: 243948423

At the top of the chip there are this references:

W29CO20C-90B
016AI200873901SA

Can someone tell me what to do? Is it yet possible to put the bios right?
And if not, where can i buy the correct one?

Thank you.

João
Lisbon - Portugal
E.Mail: joao.agostinho@iol.pt


[/b]
LisbonBoy32
 

Postby Hardware Junkie » Tue Aug 27, 2002 1:26 pm

A couple of things to try.

If you have another computer you could try "hot flashing" it.
Check http://www.wimsbios.net/phpBB2 forums for how this works. They have a thread there deticated to this kind of stuff

You can also contact Badflash.com for a new preprogrammed chip.
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image
Hardware Junkie
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 19405
Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Location: 00000h - 0000Fh


Return to BIOS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest