The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Mon Oct 22, 2018 12:56 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Aug 22, 2002 2:57 pm 
I just purchase a brand new Gigabyte GA-7VRXP, and of course the RAID doesn't work, it doesn't really seem to work for anyone. So I decided to update the BIOS to the latest version. While working in failsafe mode I updated the BIOS, and it seemed to work fine on the first couple of restarts. Then I changed some settings, including switching the VGA to PCI. When I restarted I got nothing. Blank Screen. I tried flying blind, but I can't seem to get anything work. However, my BIOS setting for Soft Switch is still active which leads me to believe that my BIOS is still intact, just invisible-like. What do I do??


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 22, 2002 5:17 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Fri May 03, 2002 12:01 am
Posts: 1577
Location: Around Hannover - Germany
Clear CMOS !!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group