The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Tue Oct 23, 2018 3:48 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Dec 31, 2010 11:49 am 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Sat May 31, 2003 7:23 pm
Posts: 292
Hi My new PC gigabyte GA-MA785GM-US2H Athlon IIx4 630 4 gigs corsair XMS 2 6400
CPU-Z core speed 2812 mhz-buss 200.9-core voltage 1.45v-HT link 2009
multiplyer x 14

I set it up in case and installed XP pro, no problem. I havent used it much and seems to run ok. In the MB intelligent tweaker its set on normal and the everything auto. I didnt set anything, are there any requried or better settings i should make. I just use thi rig to make slide shows.edit video and some photo stuff. The other bios i understood just the tweater was hard to set even after reading the manual. Thanks Bob


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 03, 2011 2:23 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Posts: 19405
Location: 00000h - 0000Fh
You don't really need to play around with this unless you want to overclock your computer

_________________
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 03, 2011 2:32 pm 
Offline
Brown Belt
Brown Belt

Joined: Sat May 31, 2003 7:23 pm
Posts: 292
Ok thanks Bob


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group