The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Tue Dec 11, 2018 1:42 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Please help
PostPosted: Fri Jun 14, 2002 8:53 pm 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Fri Jun 14, 2002 7:36 pm
Posts: 2
Location: Burlington, Ontario, Canada
I'm trying to find any information I can about my board.
I know it is called "PLE01" and has VIA chips (Apollo PLE133 VT8601A and VT82C686B).I have three PCI slots, one ISA slot, onboard sound (AC'97), onboard video (Trident video accelerator).
The board is yellow if it helps.
The string is...04/11-2002-8601-686-6A6LIJ19C-00
I haven't had any luck finding it although Award's site says from the ID string it must be jetway.
I have the manual but no mention of any company other than the title "PLE01 M/B for VIA C3".
Any help would be great I'm having major issues with sound and the mother board is my last stone to turn.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 14, 2002 9:24 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Posts: 19405
Location: 00000h - 0000Fh
I doubt the name is actually PLE01. According to the BIOS string the motherboard is made by Jetway. Prolly a rebagged board sold under a fake name.

_________________
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 14, 2002 9:32 pm 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Posts: 19405
Location: 00000h - 0000Fh
Assuming PLE133 chipset (not PLE133T), then the only possibility would be this board:
Image

Jetway J-601CF

http://www.jetway.com.tw/evisn/product/ ... /601cf.htm

_________________
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 14, 2002 10:30 pm 
Offline
Pilgrim
Pilgrim

Joined: Fri Jun 14, 2002 7:36 pm
Posts: 2
Location: Burlington, Ontario, Canada
I believe that's it alright. Only a few differences in markings and the colour of a couple plastic pieces. mine actually says PLE01 on it but I'm sure you've got the right one.

Thanks a lot.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group