broken code?

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

broken code?

Postby colinJohn » Sun Jul 03, 2005 5:21 am

I'm seeing all the html when I press the submit button on a post again; has something been changed recently? - I've not had this problem for a while.

XP SP2 - up to date
firefox v1.0.4

eg
Server: Apache
X-Powered-By: PHP/5.0.3
Set-Cookie: mothforu_phpbb_data=a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bs%3A32%3A%22d266fc876acd3e13b6108b0409e3dc80%22%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bi%3A196105%3B%7D; expires=Mon, 03-Jul-2006 13:16:35 GMT; path=/forums; domain=.motherboards.org
Set-Cookie: mothforu_phpbb_sid=8c16c06b51695535c8b6ab568b010f9e; path=/forums; domain=.motherboards.org
Set-Cookie: mothforu_phpbb_t=a%3A28%3A%7Bi%3A74972%3Bi%3A1120383399%3Bi%3A75286%3Bi%3A1120382665%3Bi%3A75064%3Bi%3A1120293234%3Bi%3A75296%3Bi%3A1120288312%3Bi%3A75309%3Bi%3A1120300107%3Bi%3A75307%3Bi%3A1120288490%3Bi%3A75312%3Bi%3A1120288510%3Bi%3A75297%3Bi%3A1120387476%3Bi%3A75195%3Bi%3A1120293307%3Bi%3A65440%3Bi%3A1120293638%3Bi%3A75316%3Bi%3A1120383427%3Bi%3A75295%3Bi%3A1120297872%3Bi%3A75216%3Bi%3A1120300024%3Bi%3A75324%3Bi%3A1120310191%3Bi%3A75321%3Bi%3A1120385031%3Bi%3A75247%3Bi%3A1120382625%3Bi%3A75356%3Bi%3A1120384845%3Bi%3A75273%3Bi%3A1120384872%3Bi%3A75326%3Bi%3A1120385149%3Bi%3A75339%3Bi%3A1120385215%3Bi%3A75325%3Bi%3A1120385287%3Bi%3A75328%3Bi%3A1120385466%3Bi%3A75361%3Bi%3A1120385504%3Bi%3A75360%3Bi%3A1120385518%3Bi%3A75367%3Bi%3A1120396595%3Bi%3A75366%3Bi%3A1120395142%3Bi%3A75332%3Bi%3A1120395185%3Bi%3A75327%3Bi%3A1120395468%3B%7D; path=/forums; domain=.motherboards.org
Cache-Control: private, pre-check=0, post-check=0, max-age=0
Expires: 0
Pragma: no-cache
Keep-Alive: timeout=15, max=100
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Transfer-encoding: chunked

576
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html dir="ltr">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
<meta http-equiv="refresh" content="3;url=viewtopic.php?p=523452#523452">
<link rel="top" href="./index.php" title="The Mother Board Forum Index" />
<link rel="search" href="./search.php" title="Search" />
<link rel="help" href="./faq.php" title="FAQ" />
<link rel="author" href="./memberlist.php" title="Memberlist" />

<title>The Mother Board :: </title>
<link rel="stylesheet" href="templates/motherboards_org/motherboards_org.css" type="text/css">etc etc
"that's some catch that Catch 22"
"It's the best that there is"

Image
colinJohn
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3430
Joined: Sat Jul 24, 2004 12:34 pm
Location: UK

Postby colinJohn » Sun Jul 03, 2005 8:57 am

weirder and weirder..... a search gave me this repeatable error message

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 16 bytes) in /home/virtual/site1/fst/var/www/html/forums/search.php on line 362

searched using author's name (Karlsweldt) and keyword (BIOS)
needed to find his neat reset PnP trick.....
"that's some catch that Catch 22"
"It's the best that there is"

Image
colinJohn
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3430
Joined: Sat Jul 24, 2004 12:34 pm
Location: UK

Postby Tolemac » Sun Jul 03, 2005 2:35 pm

Nothings been changed that I'm aware of. MoboCop usually informs us mods if something is going to happen, and he has not for a while now. If you still have IE, would you try it in that and see if you still get the same thing happening.
Tolemac
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 14276
Joined: Tue Sep 12, 2000 12:01 am
Location: L-1 Bridge

Postby colinJohn » Sun Jul 03, 2005 10:54 pm

I can no longer repeat the the displaying code problem - everything seems ok with posting

but the search error is still there for both IE and FF. If I enter anything in the search boxes it comes back with this error message

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 131072 bytes) in /home/virtual/site1/fst/var/www/html/forums/search.php on line 366
"that's some catch that Catch 22"
"It's the best that there is"

Image
colinJohn
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3430
Joined: Sat Jul 24, 2004 12:34 pm
Location: UK


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest