strange display error

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

strange display error

Postby colinJohn » Sun May 01, 2005 2:43 am

I'm getting the "new topic" icon at both the top and bottom left hand side of the forums cut in half for some reason

Image

using Firefox, XP Home SP2

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3

no problem with IE v6.0
"that's some catch that Catch 22"
"It's the best that there is"

Image
colinJohn
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3430
Joined: Sat Jul 24, 2004 12:34 pm
Location: UK

Re: strange display error

Postby EmilyB » Sun May 01, 2005 2:47 am

colinJohn wrote:no problem with IE v6.0


:wink:
EmilyB
 

Postby colinJohn » Mon May 02, 2005 10:25 am

well, it seems ok now :-)
"that's some catch that Catch 22"
"It's the best that there is"

Image
colinJohn
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3430
Joined: Sat Jul 24, 2004 12:34 pm
Location: UK

Postby EmilyB » Mon May 02, 2005 11:25 am

colinJohn wrote:well, it seems ok now :-)


BTW you do know this forum is for posting problems about the main site and not the forums dont you? :P
EmilyB
 

Postby colinJohn » Mon May 02, 2005 12:59 pm

well I guess I do now :-)
"that's some catch that Catch 22"
"It's the best that there is"

Image
colinJohn
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3430
Joined: Sat Jul 24, 2004 12:34 pm
Location: UK


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest