The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Tue Sep 18, 2018 1:55 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 7:09 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Wed Feb 19, 2003 1:36 am
Posts: 1035
Location: cape cod,to puerto rico
im just wondering if there is a fix for my " not receiving reply emails" problem? their not showing up in my "junk mail " folder so i dont believe its my settings. any ideas?- thanks- :D tommie j

_________________
I bailed, moved to puerto rico ,lifes too short!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 18, 2005 8:42 pm 
Offline
Drunken Master

Joined: Tue Jan 18, 2000 1:01 am
Posts: 8854
Location: Fresno
I am aware this is still not working for some people. I have my server management team researching the issue but I dont think they are making much progress.

This is another issue I am hoping will be resolved with the next upgrade.

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted - Albert Einstien


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 7:45 am 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Mon Sep 13, 2004 3:22 pm
Posts: 9258
Location: 33258
Did they mention anything about it on the phpbb release?

_________________
[url=http://www.motherboards.org/folding/index.html] Lend a hand and help with the folding project. Come join our 33258 team!

Image
[/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:00 am 
Offline
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree

Joined: Sat Apr 05, 2003 6:29 pm
Posts: 4837
I noticed that I had this problem when I used a comcast.net e-mail address, but when I switched to a gmail one, everything was fine...

_________________
Image

What is Folding?
Wookie's F@H Site


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 1:59 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Mon Sep 13, 2004 3:22 pm
Posts: 9258
Location: 33258
maybe the IP or ISP are on the blacklist

_________________
[url=http://www.motherboards.org/folding/index.html] Lend a hand and help with the folding project. Come join our 33258 team!

Image
[/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 19, 2005 2:10 pm 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14300
Location: Maine
snap355 wrote:
Did they mention anything about it on the phpbb release?
I have not seen anything mentioned, not sure if Patrick has or not....

But the next major release of phpBB is not going to be out for a while! Til then it is just security updates...

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 20, 2005 1:01 pm 
Offline
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree

Joined: Mon Sep 13, 2004 3:22 pm
Posts: 9258
Location: 33258
CDBurner wrote:
I noticed that I had this problem when I used a comcast.net e-mail address, but when I switched to a gmail one, everything was fine...


Does it still work for ya?

_________________
[url=http://www.motherboards.org/folding/index.html] Lend a hand and help with the folding project. Come join our 33258 team!

Image
[/url]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 20, 2005 3:07 pm 
Offline
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree

Joined: Sat Apr 05, 2003 6:29 pm
Posts: 4837
Yup, the gmail address is still working fine for motherboards.org e-mails. :)

_________________
Image

What is Folding?
Wookie's F@H Site


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 10:22 pm 
I'm having the same problem - it worked fine for years and now suddenly it doesn't. I assumed it was because my domain registration lapsed over a weekend when I couldn't get to the internet to renew it, and so all my emails bounced, but it still isn't working... any ideas?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 03, 2005 7:35 am 
Offline
Drunken Master

Joined: Tue Jan 18, 2000 1:01 am
Posts: 8854
Location: Fresno
I dont expect this to be resolved until the next version of phpbb. I believe the issue lies with the version of php and apache server I am running.

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted - Albert Einstien


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group