The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Mon Sep 24, 2018 3:35 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Home Page Hijacked?
PostPosted: Sun Feb 15, 2004 5:40 pm 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Posts: 1911
Location: Reading the forums, where else?
When I try to get to the home page, This pops up: "Congratulations, Welcome to your new website" Powered by Ensim, with this link: http://plain.rackshack.net/

of course the link goes nowhere.....

Only way to get to the forums, and so far the forums are ALL I can access, is to type the web address in the search bar (www.motherboards.org/forums)

Edit Also noticed, that page pops up if i click the motherboards.org link at the top of the forum page

_________________
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 15, 2004 6:26 pm 
Offline
Drunken Master

Joined: Tue Jan 18, 2000 1:01 am
Posts: 8854
Location: Fresno
are you still have this problem. Clear your cache and close browser then try again if you are.

This happened only for a short period of time as the new drive was being brought online.

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted - Albert Einstien


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 15, 2004 9:29 pm 
Offline
Green Belt
Green Belt

Joined: Fri Jan 30, 2004 9:11 pm
Posts: 101
Yeah, I remember seeing that page. Normal page is back up now.

_________________
Help humanity .....join the
Motherboards.org
folding team! 33258


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2004 12:44 am 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Posts: 1911
Location: Reading the forums, where else?
Still having the problem, but I now believe it is browser related. Using IE 6, I have no problem, when I try to access the site via AOL, the problem shows up. I have cleared my browser cache, cleared temp files, and cookies, cleared AOL art files.

Perhaps this needs to be in Tech, or General Forum......

_________________
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2004 3:59 am 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Posts: 1911
Location: Reading the forums, where else?
Also ran Spybot, Ad-Aware, and virus scan.

_________________
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2004 4:48 am 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
Quote:
Using IE 6, I have no problem, when I try to access the site via AOL, the problem shows up.
Ahh, I see the problem.......DO NOT use the AO-HELL browser...IT SUCKS!!!! :P

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2004 5:35 am 
Offline
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree

Joined: Fri Dec 29, 2000 1:01 am
Posts: 1911
Location: Reading the forums, where else?
Maybe so, Toby, but it has worked for a few years with no problems. No problem getting to the forums, just the main page.

_________________
I have a photographic memory, only problem is, I ran out of film.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2004 8:56 am 
Offline
Drunken Master

Joined: Tue Jan 18, 2000 1:01 am
Posts: 8854
Location: Fresno
the aol browser will clear itself. Aol has there own cache.

_________________
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted - Albert Einstien


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2004 9:19 am 
Offline
Green Belt
Green Belt

Joined: Fri Jan 30, 2004 9:11 pm
Posts: 101
MoboCop wrote:
the aol browser will clear itself. Aol has there own cache.


AOL has thier own cache on the users hdd, or on AOL's own servers?

_________________
Help humanity .....join the
Motherboards.org
folding team! 33258


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 16, 2004 10:53 am 
Offline
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree

Joined: Sun Dec 28, 2003 8:26 pm
Posts: 4941
Location: Norwich, UK
I had no problem with AOL today, just IE. Should be clear soon though

_________________
Image
Jocuri cu impuscaturi si alte genuri, pentru toate varstele doar pe acest link - distractie si amuzament garantat!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group