The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Mon Sep 24, 2018 5:53 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 3:07 am 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
I am trying to send a mail out and it wont go, sticks on connecting then trows an error. Recieveing mail seems to be ok. :? and before anything is said. It is my motherboards.org address and no changes have been made, so I really dont know whats going on.

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 03, 2004 11:12 pm 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
ok nailed this error down to my frelling update ISP software...... :evil:

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Lindex [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group