topic does not exist ?

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Postby evasive » Sat Sep 20, 2003 1:53 am

I think I'm going to dig into this one.

Note: some time back the entire tech support forum got wiped out when the forums were hacked. Maybe the post is dating previous to that...
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby J.C.GARCIA » Sat Sep 20, 2003 4:59 am

no need to dig into it evasive . if it was deleted then so be it . i have notifications tp posts pre 21/08/2003 and i am still being able to access them . by the way i didnt know the site had been hacked

i aws the first to reply the the topic named shuttle mobo , now if someone resplied afterwards and not in agood sense ,that i dont know , anyway thaks for the help
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3707
Joined: Wed Aug 22, 2001 12:01 am
Location: Great Beer Zone

Postby Toby B. » Sat Sep 20, 2003 9:28 am

Yeah the forums wer hacked sometime the middle of last year if memory serves me right. The tech forum got totally wiped out, as did the recommendations forum...

J.C. GARCIA - could you please post a copy of this reply notification so that we can at least try and see what is going on.
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby J.C.GARCIA » Sat Sep 20, 2003 9:26 pm

Toby B. wrote:
J.C. GARCIA - could you please post a copy of this reply notification so that we can at least try and see what is going on.


is this what you want

Hello,

You are receiving this email because you are watching the topic, "Shuttle mobo" at The Mother Board. This topic has received a reply since your last visit. You can use the following link to view the replies made, no more notifications will be sent until you visit the topic.

http://www.motherboards.org/forums/view ... 587#171587


if you want i can also forward you the email .
p4 2.4b 533mhz fsb
epox 4bea2
768mb ddr pc2100
radeon 7000 64mb w/tv out
120gb seagate hard drive 7200rpm
40gb seagate hard drive 5400rpm
live 1024
dvdrw lg gsa 4040b
cdrw btc 48x16x48x
xp home
J.C.GARCIA
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3707
Joined: Wed Aug 22, 2001 12:01 am
Location: Great Beer Zone

Previous

Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: DotBot [Bot] and 1 guest