New posts

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

New posts

Postby Deathsythe » Fri Jun 27, 2003 12:21 am

I can't seem to get the new posts to stop being new posts. I read them and then others that I already have read pop back up as new again. What's the deal with that? :?
CPU = Intel 3.06ghz
MOTHERBOARD = MSI 875P NEO LSR
RAM = Corsair 1024mb PC2700 XMS
OS = Win XP Sp2
POWER SUPPLY = Antec true power 480w
VIDEO CARD = PNY GF 6600 256MB
CASE =Antec PLUSVIEW 1000AMG
DVD = Lite on 16x
CDRW = Lite on 52x-24x-52x
Deathsythe
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1395
Joined: Mon Mar 24, 2003 12:20 am
Location: Taylor,MI

Postby Deathsythe » Fri Jun 27, 2003 12:29 am

Never mind it stopped. I have never had that happen before, weird.
CPU = Intel 3.06ghz
MOTHERBOARD = MSI 875P NEO LSR
RAM = Corsair 1024mb PC2700 XMS
OS = Win XP Sp2
POWER SUPPLY = Antec true power 480w
VIDEO CARD = PNY GF 6600 256MB
CASE =Antec PLUSVIEW 1000AMG
DVD = Lite on 16x
CDRW = Lite on 52x-24x-52x
Deathsythe
Black Belt 1st Degree
Black Belt 1st Degree
 
Posts: 1395
Joined: Mon Mar 24, 2003 12:20 am
Location: Taylor,MI

Postby Toby B. » Sun Jun 29, 2003 2:05 am

probably just another quirk in the software itself verus the actual site....
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest