Mobocop?

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Mobocop?

Postby stormshaker » Tue Jun 24, 2003 8:27 am

If I select the Create a New Case on the MoboCop page, at tells me I have to log in.

When I click login, it prompts me to log into the forums - i.e. I supply my user/pass and on submit I'm taken to the forums... NOT to Mobocop!

Whenver I try to go back - it's always the same! What's going on?
stormshaker
 

Postby Toby B. » Sun Jun 29, 2003 2:13 am

If you are hitting the browser's "back" button, then that whats wrong. You need to (when prompted to) log in/register then to get back to the mobocop page use the motherboards.org link at the top of the page and then select mobocop from the menu.:

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
 
Posts: 14277
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine

Postby evasive » Mon Jul 07, 2003 5:34 pm

Clear your IE temp files out for starters. usually this will fix it
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests