NO MORE INVALID SESSIONS

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Postby jimmy-j » Thu Jun 05, 2003 3:30 pm

wellcome to the motherboard jcn put aol in the background after signing on and use internet explorer from your start menu see how that works and let us know if there are still issues
jimmy-j
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
 
Posts: 3529
Joined: Fri Jan 03, 2003 3:40 pm
Location: U.K.

Postby jcn » Thu Jun 05, 2003 6:02 pm

jimmy-j wrote:wellcome to the motherboard jcn put aol in the background after signing on and use internet explorer from your start menu see how that works and let us know if there are still issues


Appreciate the welcome, :D will try that.
Getting AOL to work with downloads is impossible, the 'idle timer' switches you off after about 20 mins.
Uninstalling the AOL browser and clearing the browses cache helps other thing to work, but I keep having to do this. The browser cache data shown, is often greater than the maximum shown underneath?
jcn
Green Belt
Green Belt
 
Posts: 120
Joined: Tue Jun 03, 2003 5:37 pm
Location: UK

Postby evasive » Mon Jul 07, 2003 5:39 pm

Do yourself a favour and get RID of AOhell. Please...
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby jcn » Sat Jul 12, 2003 2:45 pm

evasive wrote:Do yourself a favour and get RID of AOhell. Please...


LOL! Image

Good advice. :idea:

Since you bring this up, what IP would you recommend.
I would really like to know of a known good one that UK users are using.
jcn
Green Belt
Green Belt
 
Posts: 120
Joined: Tue Jun 03, 2003 5:37 pm
Location: UK

Postby evasive » Sat Jul 12, 2003 2:49 pm

Ask Mr. T as he lives there. I don't have a clue on that one.
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby jcn » Tue Jul 22, 2003 12:50 pm

evasive wrote:Ask Mr. T as he lives there. I don't have a clue on that one.

Thanks evasive,

Will do that. At this time, I am fixing a problem after Mr T has told me how to. When I report back, I will ask this.
ASUS P4S8X motherboard.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.53GHz Northwood.
3GB DDR.
Gigabyte ATI Radeon R9700 PRO Graphics Accelerator.
USB Modem for BB.
Maxtor 80GB hard drive.
52x CD ROM Drive.
Floppy Drive.
Microsoft Windows XP Home Edition.
PSU, 420 W, P4.
jcn
Green Belt
Green Belt
 
Posts: 120
Joined: Tue Jun 03, 2003 5:37 pm
Location: UK

Previous

Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests