Profile Settings Problem

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

Post Reply
c327
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree
Posts: 4445
Joined: Fri Feb 27, 2004 1:01 am
Location: Saint Augustine Florida

Profile Settings Problem

Post by c327 »

I have attempted to change an entry in my profile but when I click to submit it says I must not spam these forums but I see no place to do that. Where is it located? I am using IE 8

Thanks............
Toby B.
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master
Posts: 14308
Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Location: Maine
Contact:

Re: Profile Settings Problem

Post by Toby B. »

c327 wrote:I have attempted to change an entry in my profile but when I click to submit it says I must not spam these forums but I see no place to do that. Where is it located? I am using IE 8

Thanks............
Your profile was set to have subsilver as the template.. With that template active the spam checkbox is missing. I have made the change to the motherboards_org template, so you should be able to make the change you need.. If you run into trouble still feel free to email me what you need changed..
c327
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree
Posts: 4445
Joined: Fri Feb 27, 2004 1:01 am
Location: Saint Augustine Florida

Post by c327 »

OK, thank you for making the change for me............
Post Reply