The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Tue Sep 25, 2018 11:39 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Posting with Chrome
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 8:14 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Posts: 19405
Location: 00000h - 0000Fh
Something weird I have noticed when posting with Chrome. The replies are accepted but it appears on the screen like its still trying to process the reply.

Works fine in IE, but not Chrome.

And its random, doesn't happen all the time.

Eventually craps out with:

Code:
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

_________________
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 8:16 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Thu Jan 25, 2001 1:01 am
Posts: 19405
Location: 00000h - 0000Fh
Probably nothing can be done with the old code on the site. Just a heads up for anyone else who comes across it.

_________________
"Imagination is the only weapon in the war against reality." -Jules de Gautier

Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 12, 2013 11:02 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Wed Nov 12, 2003 11:57 am
Posts: 20863
Location: 07438
Have noted the same result lately, even with Firefox. Don't 'resend' or submit again. Copy the text, then backtrack and 'reload' the page. Likely the posting is there, but some bad code prevents the result from being viewed.

_________________
F@H.. to solve mankind's maladies.. in our lifetimes!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 15, 2013 1:07 pm 
Offline
Lead Mobo-fu Master
Lead Mobo-fu Master

Joined: Sun Dec 16, 2001 1:01 am
Posts: 14301
Location: Maine
It seems to be isolated to phpBB2 not browsers. PHP 5.x things started going flakey with the 2.0.x phpBB.

_________________
Compaq-Fu Master
Ctechinfo funding drive information


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group