motherboards.org malicious web site [solved]

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

motherboards.org malicious web site [solved]

Postby cw4cam » Thu Oct 21, 2010 5:58 am

Tried to log in this A.M and firefox blocked the web, saying motherboards.org is a malicious web site. Logged in using I.E. and avast popped up saying it blocked something here (didn't get to read what) when I clicked to post this message. Wonder what???? :o :o :o
"A pessimist sees a problem with an opportunity. an optimist sees an opportunity with a problem."
Winston Churchill

Civilization is invaded by barbarians every generation. (author unknown)
cw4cam
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 288
Joined: Fri Mar 05, 2004 12:21 pm
Location: Middlesboro KY

Postby evasive » Thu Oct 21, 2010 6:00 am

it's being worked upon according to doc overclock...
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby Mr T » Fri Oct 22, 2010 10:40 pm

Fake AV in one of the ads, still showing now... When you go on the forum, make sure your AV is up to date and disable JAVA in the browser... (Java script exploit by all accounts)...
I have been programming on computers since the ZX81.
I am an apprentice trained Electronics Engineer with qualifications to back it up.
I have been repairing computers since 1996.
Yet to some people I still know nothing...
Mr T
Enlightened Master
Enlightened Master
 
Posts: 17087
Joined: Fri Jun 14, 2002 1:03 am
Location: England


Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest