The Mother Board

Motherboards.org forums. Free tech support, motherboard ID, and more.
It is currently Sun Oct 21, 2018 10:48 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 04, 2008 9:21 pm 
Offline
Initiate
Initiate

Joined: Tue Mar 04, 2008 8:59 pm
Posts: 20
Location: Vancouver, Canada
Not a problem. But I thought I'd mention it, because it's unusual and maybe the info is useful to management in some way.

—When I registered this evening, everything was just fine, except the activation e-mail took maybe 10 minutes to reach my inbox. I checked for it, too, so it really wasn't there for those few minutes.

I figured it was just slow; it didn't matter to me. OTOH, I've registered in lots of places, and this delay is very rare (nonexistent) for me.

No reply required. Just FYI.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 06, 2008 8:10 am 
Offline
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master

Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Posts: 37464
Location: Netherlands
all registrations have to be OKd by the admin here.

_________________
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 06, 2008 8:48 am 
Offline
Initiate
Initiate

Joined: Tue Mar 04, 2008 8:59 pm
Posts: 20
Location: Vancouver, Canada
Oh, I see.
—No problem. Thanks.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group