login issue using Firefox

Please post here with problems or errors you receive while using the forums. This is not for hardware tech support. If you are having problems logging in or registering please post here (you can post as guest - post the username you are having issues with - DO NOT POST YOUR PASSWORD)

Moderator: The Mod Squad

login issue using Firefox

Postby evasive » Sun Aug 05, 2007 1:32 pm

it appears in fixing the code for loggin in with IE the other browsers no longer work. Evan!!!!!!!!
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby OldPhatDad » Sun Aug 05, 2007 4:37 pm

Yep. I can't log in with Firefox either. Had to fire up IE for the first time in months to be able to log in and post. :(
Antec Nine Hundred
Intel C2D E6750 @ 3.6 Ghz
Gigabyte P35 DS3L
Mushkin Redlines 2 x2GB kit
EVGA GTX 260 Core 216 896 MB
WD 250 GB SATA2
Seagate 160 GB SATA
WD 500 GB SATA2
Thermalright Ultra 120 Extreme
PC P&C Silencer 750W
Windows XP SP3
OldPhatDad
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 681
Joined: Mon Jan 16, 2006 7:12 pm
Location: Some backwater in the Orion Arm

Postby BIGMAN131307 » Sun Aug 05, 2007 9:23 pm

OldPhatDad wrote:Yep. I can't log in with Firefox either. Had to fire up IE for the first time in months to be able to log in and post. :(



Same for me. :( In SeaMonkey (Mozilla) I can't login, but in IE I'm already logged in.


:-| Hopefully this problem will be fixed soon.
BIGMAN131307
Black Belt 2nd Degree
Black Belt 2nd Degree
 
Posts: 2316
Joined: Tue Aug 07, 2001 12:01 am
Location: Capital District Area, NY

Postby cw4cam » Mon Aug 06, 2007 8:07 am

Hope this gets fixed soon. I hate IE, love firefox :(
"A pessimist sees a problem with an opportunity. an optimist sees an opportunity with a problem."
Winston Churchill

Civilization is invaded by barbarians every generation. (author unknown)
cw4cam
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 288
Joined: Fri Mar 05, 2004 12:21 pm
Location: Middlesboro KY

Postby evasive » Mon Aug 06, 2007 8:38 am

I just killed my cookies only from my Private Data in Firefox and now I can login again. So if anybody still has issues, try that.
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby HaloCorn » Mon Aug 06, 2007 10:20 am

Hey evasive got the trick. It works now for me on firefox after deleting cookies.
GIGABYTE GA-M57SLi S4
AMD Athlon 64 X2 6000+
6 gigs o' Ocz reaper pc6400 (2x1gb 2x2gb)
2x Nvidia 8800GT 512MB Fact. OC'ed
3xWD 500Gb 16mb cache sata2
MX518
G15
IceMat Siberia Headset
650 W PSU
Gigabyte 3D Mars (case)
Acer AL2223W (monitor)
Windows Vista 64-Bit SP1
HaloCorn
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 369
Joined: Wed Aug 24, 2005 8:40 am
Location: Oregon

Postby HaloCorn » Mon Aug 06, 2007 11:11 am

okay it only works temporarily. I only works for a couple minutes and you have to delete cookies agian.
GIGABYTE GA-M57SLi S4
AMD Athlon 64 X2 6000+
6 gigs o' Ocz reaper pc6400 (2x1gb 2x2gb)
2x Nvidia 8800GT 512MB Fact. OC'ed
3xWD 500Gb 16mb cache sata2
MX518
G15
IceMat Siberia Headset
650 W PSU
Gigabyte 3D Mars (case)
Acer AL2223W (monitor)
Windows Vista 64-Bit SP1
HaloCorn
Brown Belt
Brown Belt
 
Posts: 369
Joined: Wed Aug 24, 2005 8:40 am
Location: Oregon

Postby evasive » Mon Aug 06, 2007 1:04 pm

I suspect code still not 100%. Seems the cookies are invalidated too soon as a measure to clean up faulty cookies perhaps. We'll see. For now we'll have to hang in here...
We hate rut, but we fear change.
********************************
System error, strike any user to continue...
evasive
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 37389
Joined: Sun May 06, 2001 12:01 am
Location: Netherlands

Postby DAVE1 » Tue Aug 07, 2007 1:15 am

Finally able to login, only after clearing data. I was worried for a while.
Join team 33258 today!!
DAVE1
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 7699
Joined: Sat May 14, 2005 11:49 am

Postby Ghen » Tue Aug 07, 2007 4:45 am

For some reason it works fine at home on firefox, but not at work. Both are the latest patches. At work I have to delete the motherboards.org cookie folder before logging in.. At home I'm using the same cookies from a month ago.
ImageImageImage
Ghen
Black Belt 5th Degree
Black Belt 5th Degree
 
Posts: 5806
Joined: Wed May 26, 2004 3:06 pm
Location: Delaware

Next

Return to Forum Problems/Errors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests