Finally... My new, soon-to-be, system

All hardware or software issues that do not have a specific forum go here.

Moderator: The Mod Squad

Finally... My new, soon-to-be, system

Postby jmstacey » Thu May 23, 2002 12:38 pm

Tell me what you think of this setup. There are some bottlenecks, but I'll fix them later since I'm not Billy with money comming out of my ears.

Antec 660B case w/ 350w ps
P4T533-c motherboard w/ integrated LAN+sound
384MB RAM (from my old system)
Samsung 308b combo drive (from my old system)
20GB WD HD (from my old system)
56K modem (from old system)
Geforce2 Mx/MX 400 (from old system)
Sound Blaster Live (from old system)
2.4GBHZ intel P4 Northwood 512K

What do you think??
Should I sell the Sound Blaster Live! and use the integrated sound or not?
THis is one expensive upgrade that will/should last me for at least another year or so. :wink:

-Jon-
jmstacey
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 714
Joined: Thu Mar 28, 2002 1:01 am
Location: Colorado

Postby Aussie » Thu May 23, 2002 3:26 pm

384MB RAM (from my old system)


The Asus P4T533-C motherboard is based on Intel's new 850E chipset which is built for the RDRAM platform as long as your old system used Rdram that's fine otherwise you will have to buy memory. The board supports PC1066 RDRAM so having to buy memory may have its benefits anyway, you might as well have memory that can take advantage of the bandwidth provided by the 533MHz bus.


Should I sell the Sound Blaster Live! and use the integrated sound or not?


The board comes integrated with an Avance Logic software audio codec that supports up to 6-channels of audio. My advice is to keep your SB Live card.


Aussie
Our lives begin to end the day we become silent about things that matter - Martin Luther King
Aussie
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
 
Posts: 10244
Joined: Mon Nov 22, 1999 1:01 am
Location: Mackay, Queensland, Australia

Postby jmstacey » Thu May 23, 2002 3:32 pm

My old Ram IS PC800 RDRAM, I'll use that until I can upgrade to the 1066. I'll make sure to remove the pc800 when I do upgrade because if I mix the two, the 1066 will run at 800 (the slower speed)
:D :D :D :D :D :D :D
-Jon-
jmstacey
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 714
Joined: Thu Mar 28, 2002 1:01 am
Location: Colorado

Postby andrey » Thu May 23, 2002 3:50 pm

not a very expensive upgrade since you are using 2/3rds of it from your old computer :)

but its looking good!
________
Toyota TF106 specifications
andrey
Black Belt
Black Belt
 
Posts: 561
Joined: Sat Mar 23, 2002 1:01 am


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests