How to make Mozilla Firefox even faster!

All hardware or software issues that do not have a specific forum go here.

Moderator: The Mod Squad

Post Reply
itam1212
Brown Belt
Brown Belt
Posts: 274
Joined: Fri Nov 12, 2004 4:35 am
Location: 192.168.0.109

Post by itam1212 »

thanks man....
that's a nice t(r)ip.... 8)
golfer
Green Belt
Green Belt
Posts: 134
Joined: Sat Dec 11, 2004 7:55 am
Location: NY

Post by golfer »

I just got DSL and there is a small difference, but not much.
AMD 3500+ Newcastle Core
ASUS A8V Deluxe
XFX 6600 GT
Tagan E-Power 480W
1 Gig (2x512) Crucial Ballistix PC3200
Liteon CD/DVD combo
Western Digital 80Gig HD
_______________________
6volt
Initiate
Initiate
Posts: 48
Joined: Fri May 16, 2003 11:15 pm

Post by 6volt »

massive improvement for me and I have Verizon's slowest DSL.

I think that "100" value might be similar to download managers that start many download streams.

I supposed if you are moving a lot of content from a given server, the "100" might be considered rude and hogish.

But I'm just guessing!

It really is smoking here!
jocap
Pilgrim
Pilgrim
Posts: 15
Joined: Sun Jan 09, 2005 10:44 am

very nice

Post by jocap »

This has made a major difference for me. I'm running a 56k. Thanks for the info. :mb_Cheersmate::
_Menschenwurst
Initiate
Initiate
Posts: 39
Joined: Sat Jan 08, 2005 12:07 am
Location: Buffalo
Contact:

Post by _Menschenwurst »

Has anyone else noticed firefox hogging your cpu after doing this?
joshvee
Black Belt 4th Degree
Black Belt 4th Degree
Posts: 4411
Joined: Sat Jul 12, 2003 11:13 pm
Location: Australia

Post by joshvee »

:)
[img]http://i22.photobucket.com/albums/b306/joshvee2/AlienSig.jpg[/img]
efrem9011
Black Belt
Black Belt
Posts: 625
Joined: Sun Dec 05, 2004 4:52 pm
Location: In front of a computer.

Post by efrem9011 »

Nice, now it's sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo much faster than IE... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
This is a lie.
quartz01
Initiate
Initiate
Posts: 84
Joined: Sat Aug 07, 2004 10:55 pm

Post by quartz01 »

is it just me, or does FF get a little more unstable when you do it?? i have gotten a slight amount of more lock ups then normal
Sabrewings
Mobo-fu Master
Mobo-fu Master
Posts: 18948
Joined: Thu Jan 15, 2004 3:04 am
Location: Barksdale AFB, LA
Contact:

Post by Sabrewings »

quartz01 wrote:is it just me, or does FF get a little more unstable when you do it?? i have gotten a slight amount of more lock ups then normal
Nothing unusual here.
[img]http://img.photobucket.com/albums/v317/sabrewings/random%20stuff/mobosig52.jpg[/img][img]http://img.photobucket.com/albums/v317/sabrewings/fft.gif[/img]
[url=http://recordingindustryvspeople.blogspot.com/][b]RIAA vs The People[/b][/url]
colinJohn
Black Belt 3rd Degree
Black Belt 3rd Degree
Posts: 3430
Joined: Sat Jul 24, 2004 12:34 pm
Location: UK

Post by colinJohn »

nor me

lockups aren't normal (with XP anyway; I haven't had one for months)......what's the problem?
"that's some catch that Catch 22"
"It's the best that there is"

[img]http://img89.exs.cx/img89/5757/largermasterpiece.jpg[/img]
Post Reply