Search found 2770 matches

by Tau
Sat Apr 05, 2008 11:12 am
Forum: General
Topic: Windows XP Home and S/P 2
Replies: 16
Views: 5822

Just installed an extra 512mb into the laptop, speeded it up well good. Should have done it ages ago really. My normal pc has been upgraded a bit, with new mobo, cpu and two gig of ram. Also installed Vista as well. This is running fine and connects to the net no problems. Not tried the laptop yet b...
by Tau
Sat Apr 05, 2008 11:09 am
Forum: General
Topic: Windows XP Home and S/P 2
Replies: 16
Views: 5822

HI jj
Nah not been abroad, took some time off from the puters for a while. Lots of things been going on, none of them good either.
by Tau
Wed Apr 02, 2008 2:10 pm
Forum: General
Topic: Windows XP Home and S/P 2
Replies: 16
Views: 5822

Copper wrote:is the cable modem connected using usb or ethernet
Normal system is using ethernet, direct from the modem, the laptop is connected via the house power circuits.

I have ordered some more memory for the laptop.
My normal pc is using 700 and what ever it comes to.
by Tau
Mon Mar 31, 2008 10:30 am
Forum: General
Topic: Windows XP Home and S/P 2
Replies: 16
Views: 5822

Think I might try Firefox for a bit. Worth a try I suppose.
by Tau
Mon Mar 31, 2008 10:27 am
Forum: General
Topic: Windows XP Home and S/P 2
Replies: 16
Views: 5822

Thanks for the replies guys. The laptop is so slow as it is only fitted with 256 of ram and running XP PDT_Armataz_01_03 My normal pc has the same problem. No yellows in device manager, direct net connection from the cable modem. Runs fine until sp2 is installed. Tried the laptop with the direct net...
by Tau
Sun Mar 30, 2008 12:41 pm
Forum: General
Topic: Windows XP Home and S/P 2
Replies: 16
Views: 5822

Pretty sure its a sp2 issue, as it all works fine untill that is installed. Tried turning off the fire wall, didnt make any difference PDT_Armataz_01_02
by Tau
Sun Mar 30, 2008 11:33 am
Forum: General
Topic: Windows XP Home and S/P 2
Replies: 16
Views: 5822

Windows XP Home and S/P 2

Having some problems with service pack 2 After having to reformat my PC, I have reinstalled most of the software that I use. I am having trouble with IE6 and S/P2. After installing sp2 I cannot get an internet connection, even though the pc is connected to the net. All I get is cannot find server, a...
by Tau
Sat Dec 29, 2007 3:16 pm
Forum: The Water Cooler
Topic: Hi everyone
Replies: 20
Views: 5344

Hiya darling
glad to see you back :mb_dance1::
by Tau
Mon Dec 24, 2007 3:47 pm
Forum: The Water Cooler
Topic: Wishing you all an early Merry Christmas!
Replies: 10
Views: 3269

Hey rob, how ya doing.
by Tau
Mon Dec 24, 2007 3:46 pm
Forum: The Water Cooler
Topic: Something I've been pondering today?
Replies: 16
Views: 4248

Only one more sleep to go PDT_Armataz_01_01